← Översikt
Tekniker inom el/instrument logo

Tekniker inom el/instrument

Inom Södra Cell erbjuder vi ett brett produktsortiment inom pappers- och dissolvingmassa, skapat utifrån våra kunders behov och med ett hållbart samhälle som riktmärke. Förutom våra massaprodukter levererar vi tallolja och terpentin samt energi i form av el och fjärrvärme. På Södra Cell i Mönsterås finns sedan ett par år världens första biometanolanläggning och Södra är därmed även en växande leverantör av biobränslen.


Det här får du jobba med på Södra
Som tekniker inom el/instrument utför du el- och instrumenttekniska arbeten mot processavsnittet Torkmaskin. Du kommer arbeta med både planerat underhåll och avhjälpande underhåll vid produktionsstopp eller liknande. Exempel på arbetsuppgifter kan vara felsökning, optimering och installation. Du jobbar även med fabrikens processdatorsystem och du bidrar i projekt och process­utredningar.


Arbetet bedrivs både självständigt och i grupp och du kommer att tillhöra avdelningen Processunderhåll Fiber som består av totalt 17 personer med befattningar som smörjare, mekaniker och tekniker. Tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra i arbetet och för att optimera processen och samtidigt upprätthålla en säker arbetsmiljö. 


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Mönsterås. Arbetstiden är dagtid. 


Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete där det ibland är ett högt tempo och där ingen dag är den andra lik. För att trivas i rollen är det viktigt att du är organiserad och har förmågan att själv planera och strukturera ditt arbete. Du kommer att ha mycket kontakter med flera yrkeskategorier och det är därför viktigt att du har en god kommunikativ- och samarbetsförmåga.


Vi ser också att du har:
- Gymnasieutbildning med inriktning automation, el eller styr och regler eller liknande.
- El behörighet auktorisation B
- Något års arbetslivserfarenhet, gärna inom en liknande tjänst
- Goda kunskaper i logisk felsökning i styrsystem och ritningsläsning är meriterande
- Goda datakunskaper
- Behärska svenska i tal och skrift
- B-körkort


Så här är det att jobba på Södra
Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden. 


Vill du veta mer?
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta rekryterare Stina Karlsson stina.karlsson@sodra.com. Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen? Kontakta rekryterande chef Berne Pettersson, Chef Processunderhåll +4649915820

Fackliga frågor besvaras av Lars Nilsson, Pappers, på 0499-15695 eller lars.nilsson@sodra.com.


Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi använder tester som en del i rekryteringsprocessen, och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 


Var med och bygg ett hållbart samhälle
Södra är ett av landets största skogsindustribolag och ägs gemensamt av 52.000 familjeskogsbruk i södra Sverige. Förutom att utveckla skogsbruket strävar vi efter att alltid använda skogsråvaran på det mest effektiva och klimatsmarta sättet. Pappersmassa, trävaror, textilmassa och bioprodukter är bara några exempel. Genom att arbeta tillsammans har vi styrkan, engagemanget och modet som krävs för att bygga ett hållbart

Företag

Södra

Placering

Kalmar län, Mönsterås

Bransch

Drift/Underhåll, Teknik

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

-

Kontaktinformation

Berne Pettersson

0499-15820Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela