← Översikt
Produktionschef logo

Produktionschef

"To be the best, we need the best"


Smurfit Kappa söker Produktionschef


Vill du vara en del av ett ledande företag i sin bransch? Genom ett envetet arbete har det de senaste åren investerats rejält i Nybro. Nu söker vi dig som kan hjälpa oss på resan att utnyttja våra investeringar till fullo. Vi drivs av ständig utveckling och innovation. Har du vad som krävs för att anta utmaningen och spela en nyckelroll på Smurfit Kappa?


Vi söker nu en erfaren Produktionschef till ett utmanande och omväxlande arbete vid våra två enheter i Nybro.


Rollen


Som Produktionschef ansvarar du för att utveckla och optimera enhetens produktionsresurser. Du ingår i enhetens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Platschefen.


Du förväntas leda produktionsavdelningarna mot uppsatta mål och att löpande säkerställa status för lönsam produktion, rätt bemanning och kompetens. I ditt ansvarsområde ingår förutom produktionsavdelningarna även produktionsledning, planering, beredning samt kvalité och du har direkt personalansvar för nio personer.  I ditt ansvar ingår uppgifter så som:

  • Skapa en säker och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare

  • Leda den löpande tillverkningsverksamheten avseende kvalité, teknik- och metodarbete samt personalfrågor

  • Aktivt arbeta med att optimera utnyttjandegraden av enhetens produktionsresurser

  • Driva arbetet för ständiga förbättringar inom produktionsavdelningarna

  • Upprättande av årlig produktionsplanering, budget och investeringsbehov

  • Delta i budgetarbetet och ansvara för efterlevnad och uppföljning

  • Kontinuerligt styra och följa upp det dagliga arbetet efter definierade målparametrar


Din profil


Vi söker dig som har erfarenhet av liknande befattningar inom tillverkningsindustrin och innehar en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du innehar en bred teknisk kompetens, är analytisk, initiativrik samt självständig. Du har en god helhetssyn och vana av att driva och slutföra projekt. Vårt koncernspråk är engelska och befattningen kräver mycket goda kunskaper i språket både muntligt och skriftligt. 


För att lyckas i rollen söker vi en person som leder genom ett tydligt och starkt ledarskap. Du är drivande, handlingskraftig och ser värdet i ett gott samarbete för att uppnå resultat.Har du det som krävs för att lyckas hos oss i denna roll ser vi fram emot din ansökan!


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Nybro. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och har du frågor kontakta gärna Senior rekryteringskonsult Annika Lundberg 0769-46 83 30. Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2023. Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

 

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 350 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 35 länder. Globalt har vi 48 000 anställda och 65 000 kunder. På våra två enheter i Nybro sysselsätter vi 120 personer och tillhör Smurfit Kappa Skandinavien. Vi producerar offsetkascherade wellpappförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper till främst interna kunder. I klustret ingår även en fabrik i Helsingborg som sysselsätter ca 20 medarbetare och säljer samt tillverkar displayer i wellpapp till kunder i flera olika branscher.Företag

Smurfit Kappa

Placering

Kalmar län, Nybro

Bransch

Ledning/Chefer, Teknik, Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

15 oktober 2023

Kontaktinformation

Annika Lundberg

annika.lundberg@onepartnergroup.se076 - 946 83 30

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela