← Översikt
Medarbetare inom underhåll på Clab logo

Medarbetare inom underhåll på Clab

 

Här är våra lediga jobb

 

Vill du bidra till en säkrare framtid? Ja, då kanske Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, är något för dig. Alla anställda på SKB arbetar med något som kommer att göra verklig skillnad för människor och miljö, nu och i framtiden. Att arbeta inom SKB innebär många utmaningar och stora möjligheter att hela tiden utvecklas i sin yrkesroll.

 

Har du en bakgrund inom automation, instrumentering eller el/elkraft? Söker du ett arbete där du får arbeta både administrativt och operativt? Då tror vi att du skulle trivas att arbeta med underhåll på det centrala mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab, i Oskarshamn!

 

 www.skb.se hittar du mer information om våra lediga tjänster.

 

Vi arbetar tillsammans

 

För att vara framgångsrika i vårt uppdrag måste vi samarbeta. Vi arbetar i stor utsträckning i brett sammansatta arbetsgrupper. Det skapar förutsättningar för att lära sig mycket inom sitt eget område, men också möjligheten att kompetensutvecklas inom andra områden än sitt eget.

 

Många av våra medarbetare ingår även i olika branschgemensamma nätverk, vilket också medverkar till möjligheterna att ständigt kunna bidra och utvecklas inom sin yrkesroll.

 

Brett internationellt arbete

 

Vi samarbetar med svenska och internationella experter, forskare och systerorganisationer, vilket ger ett viktigt bidrag till vårt kärnavfallsprogram. SKB erbjuder sitt kunnande internationellt genom dotterbolaget SKB International AB.

 

Eftersom SKB ingår i Vattenfallkoncernen finns goda karriärmöjligheter inom en stor dynamisk organisation.

 

Vi ser fram emot din ansökan!Företag

SKB

Placering

Kalmar län, Oskarshamn

Bransch

Teknik, Övrigt

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

23 oktober 2023

Kontaktinformation

Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela