← Översikt
Projektingenjör/Inköpare logo

Projektingenjör/Inköpare

Som projektingenjör/inköpare på Multibygg har du en central roll i våra byggprojekt, där du är delaktig från projektstart och projektering ända fram till när byggnaden står färdig och klar. Du har ett samordnande och avgörande ansvar i projektet, och kommer vara ett viktigt stöd till hela projektorganisationen i en mängd frågor. Vi jobbar alltid i team där du tillsammans med underentreprenörer och övriga projektdeltagare hjälps åt att planera och driva effektiva byggprojekt.


VI SÖKER DIG SOM…

* Idag jobbar som projektingenjör och gärna har erfarenhet av installationssamordning eller har varit      hantverkare och studerat vidare på yrkeshögskola, eller har erfarenhet i ledarroll inom bygg.

* Har några års erfarenhet av byggprojekt.

* Har kunskap inom entreprenadjuridik, AMA och förhandling.

* Är flexibel, ansvarstagande och engagerad då det är många saker som händer under ett byggprojekt.


MULTIBYGG I MEDVIND

Multibygg är ett dynamiskt och mångsidigt byggföretag baserat i Kalmar, med över 120 anställda. Genom vår breda kompetens och vårt konstanta fokus på att leverera högsta kvalitet har vi inte bara säkerställt maximal kundnöjdhet utan också etablerat oss som en attraktiv arbetsgivare. Hos oss är medarbetarnas utveckling och välmående lika högt prioriterat som våra kunders tillfredsställelse.


Vi upplever just nu en spännande tillväxtfas flera stora uppdrag i pipeline. Denna positiva utveckling har skapat ett behov av att stärka vårt team med fler passionerade och skickliga medarbetare. Vi ser fram emot att välkomna nya Multibyggare som vill vara med och forma framtiden för byggbranschen tillsammans med oss. Hos Multibygg har du möjlighet att växa, både professionellt och personligt, i en inkluderande och stöttande miljö.

Företag

Multibygg Sydost AB

Placering

Kalmar län

Bransch

Bygg/Anläggning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

7 april 2024

Kontaktinformation

Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela