← Översikt
Projekteringsledare Kalmar/Karlskrona logo

Projekteringsledare Kalmar/Karlskrona

Som Projekteringsledare har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du ingår i ett projekteringsteam som planerar alla delar av byggprojektet och skapar en komplett produktionsplanering. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamet där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt. Det ställer krav på ett lösningsorienterat arbetssätt, samarbetsförmåga och ett förhållningssätt av ordning och reda.

Projekteringsledaren följer projekten hela vägen från idé, ställningstagande om produktionsmetod och inköp, till färdiga bygghandlingar. Under projekteringen är det Projekteringsledarens ansvar att analysera framgångsfaktorer och tekniska lösningar gällande projektets alla delar, där installationssamordning är en viktig del.


För att lyckas i rollen som Projekteringsledare är det viktigt att man är engagerad, ansvarstagande och har förmågan att prioritera effektivt för att hålla tidplaner och nå uppsatta projektmål. Man behöver också ha starkt affärsfokus och förmågan att styra och motivera konsulter att arbeta tillsammans och sträva mot samma mål.

Projekteringsledaren behöver ha stort intresse för olika tekniska lösningar och installationer samt mycket god samarbetsförmåga samt välutvecklad förmåga att ta initiativ och självständigt fatta beslut. Det är också viktigt att man är kommunikativ, tydlig och har förmågan att bygga goda relationer både internt och externt.


VI SÖKER DIG SOM ...

  • Har minst tre års praktisk erfarenhet inom produktion i byggbranschen
  • Har relevant utbildning inom bygg- och anläggningsteknik från yrkes- eller högskola. Vi ser det som möjligt att du kan ha skapat dig motsvarande erfarenhet genom olika roller inom byggledning eller installationssamordning.
  • Arbetar du idag som Projekteringsledare eller Installationssamordnare så ser vi det som mycket meriterande.


OM ANSTÄLLNINGEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering kommer att vara Karlskrona eller Kalmar, men du ska även vara beredd att hjälpa till på våra andra orter i regionen.

Vi arbetar med löpande urval av kandidater och sista ansökningsdag är den 15 juli.

Vid frågor vänligen kontakta Lars Olsson, 070-144 31 63

Multibygg är ett dynamiskt och mångsidigt byggföretag baserat i Kalmar, med över 120 anställda. Genom vår breda kompetens och vårt konstanta fokus på att leverera högsta kvalitet har vi inte bara säkerställt maximal kundnöjdhet utan också etablerat oss som en attraktiv arbetsgivare. Hos oss är medarbetarnas utveckling och välmående lika högt prioriterat som våra kunders tillfredsställelse.


Vi upplever just nu en spännande tillväxtfas flera stora uppdrag i pipeline. Denna positiva utveckling har skapat ett behov av att stärka vårt team med fler passionerade och skickliga medarbetare. Vi ser fram emot att välkomna nya Multibyggare som vill vara med och forma framtiden för byggbranschen tillsammans med oss. Hos Multibygg har du möjlighet att växa, både professionellt och personligt, i en inkluderande och stöttande miljö.

Företag

Multibygg Sydost AB

Placering

Blekinge län, Kalmar län

Bransch

Bygg/Anläggning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

15 juli 2024

Kontaktinformation

Lars Olsson

070-144 31 63Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela