← Översikt
Projektchef logo

Projektchef

I rollen som projektchef hos Multibygg blir du en avgörande kraft i att styra och säkerställa framgången för våra byggprojekt. Detta innebär ett omfattande ansvar för alla dimensioner av projektet, inklusive budget, genomförande, arbetsmiljö, tidslinjer och detaljerad planering inför produktionsfasen. Men din roll är inte bara att övervaka och kontrollera; som projektchef är du också teamets ryggrad, som erbjuder vägledning och stöd, säkerställer att arbetsflöden är effektiva, och att projektets mål inte bara nås utan också överträffas. Din förmåga att leda, motivera och inspirera kommer att vara nyckeln till att skapa en framgångsrik och sammanhållen arbetsmiljö där alla strävar mot samma mål.


VI SÖKER DIG SOM…

* Idag jobbar i ledande position inom bygg och gärna har några års erfarenhet av större byggprojekt

* Har kunskap inom entreprenadjuridik, AMA, förhandling, kalkyl och arbetsberedning.

* Är flexibel, ansvarstagande och engagerad då det är många saker som händer under ett byggprojekt.


MULTIBYGG I MEDVIND


Multibygg är ett dynamiskt och mångsidigt byggföretag baserat i Kalmar, med över 120 anställda. Genom vår breda kompetens och vårt konstanta fokus på att leverera högsta kvalitet har vi inte bara säkerställt maximal kundnöjdhet utan också etablerat oss som en attraktiv arbetsgivare. Hos oss är medarbetarnas utveckling och välmående lika högt prioriterat som våra kunders tillfredsställelse.


Vi upplever just nu en spännande tillväxtfas flera stora uppdrag i pipeline. Denna positiva utveckling har skapat ett behov av att stärka vårt team med fler passionerade och skickliga medarbetare. Vi ser fram emot att välkomna nya Multibyggare som vill vara med och forma framtiden för byggbranschen tillsammans med oss. Hos Multibygg har du möjlighet att växa, både professionellt och personligt, i en inkluderande och stöttande miljö.

Företag

Multibygg Sydost AB

Placering

Kalmar län

Bransch

Bygg/Anläggning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

7 april 2024

Kontaktinformation

Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela