← Översikt
Underhållsingenjör logo

Underhållsingenjör

Företagsbeskrivning


Har du en passion för att jobba med människor och teknik? Är du en person med högt engagemang, god analytisk förmåga och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA? Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!


Jobbeskrivning


En dag i livet med oss!

Vår spånskivefabrik är en avancerad, högautomatiserad processindustri med modern teknologi. Vi producerar mer än 500 000 m3/år vilket motsvarar ca 40 långtradare/dag. Hjärtat i vår produktion är vår 40 meter långa kontinuerliga press. Innan spånet kan beredas och pressas torkas det i två stora trumtorkar där upp till 50 ton/h vatten avdunstas. Torkarna är direktvärmda med rökgaser från en biobränsleeldad energianläggning, en träpulverbrännare.


I tjänsten som underhållsingenjör på vårt uteområde fokuserar du på planerandet inför underhållsstopp och leder utförandet under stoppen. Teknisk problemlösning och förbättringsarbete ingår självklart i tjänsten, likaså täta kontakter med leverantörer och entreprenörer där du säkerställer att resurser finns på plats vid underhållsstopp.
Vi använder oss av alkohol och drogtest vid anställning.


Så vem är du?


Tillsammans, Enkelhet och Ansvar är exempel på värderingar hos oss. Det innebär att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt imorgon.


Kravspecifikation


Du har eftergymnasial maskiningenjörsutbildning samt några års erfarenhet med liknande uppgifter i en processindustri. Goda kunskaper i maskinelement och hydraulik. Du har hög teknisk förståelse, är praktiskt lagd, en nyfiken problemlösare med god analytisk förmåga
Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav liksom goda datakunskaper.


Vill du veta mer? Kontakta  chefen för UH uteområdet, Erik Freij 0495-755147


Din ansökan skickar du senast den 2023-10-15Företag

IKEA Industry

Placering

Kalmar län, Hultsfred

Bransch

Ingenjör, Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

15 oktober 2023

Kontaktinformation

Erik Freij

0495-755147

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela